Afvallen met hypnose, dat kun jij ook!

Ik garandeer je resultaat!(*)

Afvallen met hypnoseProbeer jij al lang af te vallen, of ben je aan het vechten om die laatste lastige kilo’s kwijt te raken?

Zelf heb ik ook jarenlang met mijn gewicht gesukkeld!

Lees hieronder hoe ik het zelf heb aangepakt.

Op mijn 'hoogtepunt' woog ik bijna 100 kilo, schoon aan de haak. Dit was mijn wake-up-call om iets te ondernemen. Ik wilde die magische grens niet overschrijden want dat zou mijn gezondheid flink in gevaar brengen.

Op mijn zoektocht naar oplossingen kwam ik de Britse hypnotherapeut Shiela Granger tegen. Sheila hielp mij met haar Virtueel-Maagband-programma af te vallen tot mijn huidige gewicht van 79 kilo.

En dat ging eigenlijk vrij gemakkelijk!(*)

Je moet weten dat ik nooit veel succes heb gehad met diëten. Ik hield dat wel even vol, maar dan ging ik de fout weer in. En dan vlogen die moeizaam verloren kilo's er zo weer aan!
Ik ben ook niet zo goed in het laten staan van lekkere dingen als chocolade, een stukje kaas of een goed glas wijn. Geen wonder dat mijn gewicht al jaren een stijgende lijn vertoonde...

Het programma van Sheila was een verademing. Het bestond uit een aantal krachtige hypnose-sessies, waarbij Sheila suggesties in mijn hoofd plantte, dat ik minder eten nodig had om mij lekker en voldaan te voelen. Daarnaast gaf zij mij een soort onbewuste heropvoeding op het gebied van gezond eten. Ik merkte dat mijn porties kleiner werden, en dat ik geen behoefte meer had om te snoepen.

Al vrij snel kon ik op de weegschaal zien dat ik begon af te vallen. Rustig maar gestaag viel ik tot twee kilo per week af.
Mijn broeken begonnen af te zakken, mijn shirts werden veel te groot. Ook in mijn gezicht werden de resultaten zichtbaar.

Afvallen met hypnose

En dat allemaal zonder grote offers! Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik 'op dieet' stond. 

Geen moment heb ik het idee gehad dat ik iets miste. Het mooie van dit programma is dat je eigenlijk 'alles' mag eten. Uiteraard zijn er dingen die je beter kunt laten staan, of minstens wat minder moet eten, maar eigenlijk gaat dat vanzelf.

Vandaag, 4 jaar later, schommelt mijn gewicht nog steeds rond de 79 kilo.

Ik voel mij lekker in mijn vel, hoef niet echt op mijn eten te letten, en heb de zekerheid dat ik altijd weer terugkom naar mijn ideale gewicht.

 

HypnoFix Maagband-programma

Ik was zo enthousiast over dit programma, dat ik het zelf ook in mijn praktijk ging toepassen op mijn cliënten. En met succes! 
In de loop van de jaren heb ik het programma doorontwikkeld en aangepast aan mijn cliënten zodat ik hen optimaal kan ondersteunen om, net als ikzelf, hun ideale gewicht te bereiken.(*)

Heb jij ook moeite met diëten, maar wil je toch afvallen?

Ben je bereid een nieuwe methode te proberen?

Wil jij jouw ideale gewicht bereiken en houden?

Het HypnoFix-maagband-programma gebruikt de krachten die iedereen in zichzelf heeft om veranderingen aan te brengen in jouw leven. Veel verschillende mensen met allerlei maten en gewichten, vinden met de hulp van het HypnoFix-Maagband-programma langdurige oplossingen voor hun gewichtsproblemen.(*)

Afvallen met hypnose

De HypnoFix-maagband is een niet-operatieve techniek die de kracht van hypnotherapie gebruikt om je weer tevreden te laten zijn met veel kleinere porties voeding. Klinische hypnotherapie overtuigt de geest dat de maag vol en verzadigd is, na de inname van veel minder eten, en dat er geen enkele behoefte is om meer te eten.

De HypnoFix Maagband is als het omzetten van een schakelaar in je geest. Het verandert de relatie met eten en helpt de controle terug te krijgen over goesting en slechte eetgewoontes.
Cliënten geven aan dat zij veel makkelijker nee kunnen zeggen, zonder dat zij alles wat zij lekker vinden moeten missen.
Afvallen gaat gemakkelijk, natuurlijk en zonder diëten. (*)

De HypnoFix-Maagband betekent gemakkelijk afvallen met hypnose.

De GARANTIE

Ik ben zo zeker van mijn zaak, dat ik als enige in België en Nederland een resultaatverbintenis met je aanga. Concreet betekent dit dat wij afspreken wat we gaan bereiken, en hoe we dit gaan doen. Als we beiden zeker weten dat jij en ik er alles aan hebben gedaan om het resultaat te halen, maar het niet is gelukt, betaal ik de behandeling terug!

 

Wil jij ook afvallen met minimale inspanningen en maximaal resultaat?

MET GARANTIE?

 

 

 Ja, ik wil meer informatie over afvallen met behulp van hypnose!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen vrijblijvend een informatiepakket.

 

(*) Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.