Overwin angsten en fobieën met hypnose!(*)

Angsten en fobieënAngsten en fobieën komen veel meer voor dan de meeste mensen realiseren. Er wordt geschat dat meer dan 11% van de bevolking last heeft van een of andere vorm van irrationele angst. Deze vormen variëren van een eenvoudige spinnenangst, over vliegangst tot complexe problemen als straatvrees.

Soms is zo een angst alleen een ongemak, maar vaker beperkt dit soort problematiek de cliënten in hun leven. Denk aan de zakenman die niet durft te vliegen, en de chauffeur die niet meer met de wagen durft te rijden.

Over het algemeen ligt de oplossing erin de angst vanuit een ander objectief perspectief te zien. Hierna kunnen we de blootstelling heel rustig opbouwen van minimaal naar een comfortabel niveau.

Onder hypnose kan dit snel gebeuren omdat het onderbewustzijn in staat is informatie veel sneller en zonder verstoring van het kritisch bewustzijn te verwerken. Dit noemen we desensibiliseren.

Hiervoor hebben we een unieke methode ontwikkeld. Hiermee kunnen angsten en fobieën vaak binnen een enkele sessie worden behandeld. Dit is echter niet gegarandeerd.

Angsten en fobieënDe behandeling van angsten en fobieën is maatwerk omdat iedereen anders met angsten omgaat.
Johan zal daarom een realistische verwachting geven over hoe lang de behandeling gaat duren.

 

Ja, vertel mij hoe ik mijn angst kan overwinnen met behulp van hypnose!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen vrijblijvend een informatiepakket.

 

(*)Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.