Eindelijk beter slapen dankzij hypnose!

Beter slapen met hypnoseIedereen kent dit probleem. Je wil graag slapen, maar het lukt maar niet. Hoe harder je je best doet, hoe meer wakker je wordt. 
Of je valt prima in slaap, maar wordt elke nacht rond hetzelfde tijdstip wakker. Je hoopt weer in te slapen, maar het lukt niet meer. Net voor de wekker afgaat val je nog even in een diepe slaap, waardoor je gebroken opstaat.

Als dit soms gebeurt hoeft het niet meer te zijn dan een ongemak. maar als je hier vaker last van hebt, kan het een serieuze belasting zijn voor je leven.
Het gevoel niet uitgerust te zijn, slecht kunnen concentreren, verkeerde beslissingen nemen, op verkeerde momenten in slaap vallen. Dit zijn slechts een paar van de symptomen die je duidelijk maken dat je te weinig slaapt.

Na een langere periode waarin je slecht slaapt kun je gemakkelijk allerlei gezondheidsklachten ontwikkelen. Denk aan depressies, spierpijnen, hoofdpijnen etc.

 

De oorzaken van slaapproblemen zijn vaak te vinden in zorgen of conflicten. Soms zijn deze oorzaken bij cliënten bekend, soms zijn deze onbewust.

slaap met hypnoseMet behulp van hypnose zijn we in staat om de invloed van deze zorgen en conflicten op het slaappatroon te veranderen en er zo voor te zorgen dat deze geen obstakels meer vormen, die een goede nachtrust in de weg staan. Onder hypnose kan dit snel gebeuren omdat het onderbewustzijn in staat is informatie veel sneller en zonder verstoring van het kritisch bewustzijn te verwerken. Dit noemen we desensibiliseren.

Hiervoor hebben we een unieke methode ontwikkeld. Hiermee kunnen slaapproblemen vaak binnen enkele sessies worden behandeld(*). Naast de sessies hebben we een uniek pakket met audio-ondersteuning ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat je weer heerlijk zult slapen en gezond weer op zult staan.

 

 

Ja, leer mij hoe ik weer lekker kan slapen met behulp van hypnose!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen vrijblijvend een informatiepakket.

 

(*)Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.