Behandeling van Eetstoornissen met Hypnose

Er zijn vereetstoornis overwinnen met hypnoseschillende soorten eetstoornissen die variëren van ondervoeding tot obesitas, waaronder Anorexia nervosa, Boulimia, Binge-eten en voedsel allergieën soms gecombineerd en veroorzaakt door psychologische aandoeningen en medische behandelingen.

Het is belangrijk te onderkennen dat er fouten zijn in de manier waarop iemand met eetstoornissen denkt, en dat de aanpak van de stoornissen significante verbeteringen kan opleveren. Iedereen kan een vreemde manier van denken ontwikkelen en als dat wordt gekoppeld aan eten, ontstaat er gemakkelijk een eetstoornis.

Mensen voelen zich verlaten, verloren, geïsoleerd. Soms denkt men dat niemand iets weet en begrijpt over de problemen die zij hebben met voeding

In feite zien de meeste mensen zelfs de kans hun eetstoornissen te verbergen voor anderen, totdat zij er serieus en opvallend ziek van worden. Zij ontkennen vaak dat ze leiden aan eetstoornissen. Doen net alsof het niet echt een eetstoornis is, en dat het perfect in orde is om hun lichaam te mishandelen door zaken als braken, extreem vasten of overeten.

Gewoon nietsdoen en blijven leven volgens de zelfde oude patronen is geen wijze beslissing. Hoe vroeger een eetstoornis wordt behandeld, hoe beter de resultaten. Maar, hoe lang je ook hebt geleden aan eetstoornissen, behandeling is nooit te laat en nog altijd effectief.

In feite moet je zodra je realiseert dat je een eetstoornis hebt, op zoek gaan naar professionele hulp. Want sommige mensen overlijden aan eetstoornissen omdat zij niets deden of behandeling weigerden.

Veel mensen zijn over hun eetstoornis heen gekomen. Zij hebben goede eetpatronen ontwikkeld en behalen een stabiel en gezond gewicht. Hiervoor hebben zij in de eerste plaats afgerekend met de emotionele problemen die de eetstoornis hebben doen ontstaan. Eetstoornissen zijn immers niet gewoon slechte eetgewoonten, dus we moeten kijken naar de redenen dat de eetstoornis is ontstaan.

Dit betekent niet dat je de trauma’s uit het verleden opnieuw moet beleven, maar het betekent dat je misschien zaken moet aanpakken die nog niet zijn verwerkt.

Vaak gebeurt het dat de mensen die bij ons in therapie komen, het voor het eerst aan iemand kunnen toegeven dat hun eetpatronen uit de hand zijn gelopen.

Alle eetstoornissen kunnen veel voordeel hebben bij veranderingen in dieet en levenswijze. Hiervoor kunnen diverse therapieën worden, gebruikt.

Ik gebruik altijd hypnotherapie bij eetstoornissen, omdat ik heb ontdekt dat dit de snelste methode is om mensen te helpen (*).

Ik geloof dat als jouw lichaam en geest zo uit balans zijn, we je zo snel mogelijk moeten helpen dit op te lossen. De spijsvertering staat aan de basis van jouw gezondheid, omdat het opnemen van de juiste voedingsstoffen ervoor zorgt dat je gezond en gelukkig bent – en iedereen verdient het om gezond en gelukkig te zijn.

Wil jij ook weer op een gezonde manier met je lichaam en met eten omgaan?

 

Ja, ik wil meer informatie over het oplossen van eetstoornissen met behulp van hypnose!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen vrijblijvend een informatiepakket.

 

Intake formulier Overwinnen van Eetstoornissen met behulp van Hypnose

(*)Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.