Heb jij last van examenstress?

Heb jij moeite om kalm te blijven al een belangrijk examen voor de deur staat? Of misschien lijdt jouw kind wel aan onnodige stress voor de examens?

Johan begeleidt al enkele jaren leerlingen en studenten op diverse niveaus. Hij gebruikt daarbij een special ontwikkeld programma om studenten voor te bereiden op examens met relaxatie- en concentratietechnieken.

Het is normaal dat studenten focussen op hun zwakheden in plaats van op hun talenten en sterktes. Hierdoor raken zij gemakkelijk ontmoedigd door negatieve kritieken.

Johan helpt studenten hun gedachten opnieuw te programmeren en leert hen strategieën en vaardigheden om hun angsten te verminderen en op hun beste niveau te presteren.

 

Ja, leer mij examenstress de baas kan slapen met behulp van hypnose!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen vrijblijvend een informatiepakket.

 

(*)Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.