Verslaving behandelen met Hypnose

Overwin je verslaving met hypnose!

Hypnotherapie kan de oplossing zijn waar je naar hebt gezocht om die slechte gewoontes voor altijd te veranderen (*).
Of je nu hulp nodig hebt bij het stoppen met roken, drugs, winkelen, gokken, suiker of wat dan ook- Het is het waard om het met hypnotherapie te proberen.

Hypnotherapie bij verslavingen is er op gericht de oorzaak van het probleem te zoeken, door je in een staat van verhoogd bewustzijn te brengen. In deze ontspannen staat ben je meer ontvankelijk voor suggesties en ideeën die meer overeenkomen met jouw doelen. Dit geeft ons de kans andere ideeën en gevoelens te creëren over de stoffen of activiteiten waar je aan verslaafd bent, en je zo de controle terug te geven over de verslaving.

Johan geeft de ondersteuning eVerslaving behandelen met Hypnosen begeleiding die nodig is om de ingesleten gewoontes te veranderen. Dit geeft je de kans om de onderliggende oorzaken van het verslavend gedrag te veranderen en je emotionele sterkte weer op te bouwen.

Hypnotherapie bij verslaving kan ook heel effectief zijn als hulpmiddel tijdens de eerste fases van een afkickprogramma.

 

Wil jij nu ook jouw verslaving met succes overwinnen?

 

(*)Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.