Tarieven en praktische informatie

Een HypnoFix-sessie bij Johan Schuckink Kool duurt ongeveer 60 minuten en kost 125 euro inclusief BTW.

Wij beseffen dat dit niet goedkoop is. We zijn er echter van overtuigd dat de kosten zich dubbel en dwars terugverdienen. Zowel financieel als in kwaliteit van leven.

Betaling kan alleen contant.

Door het succes van de HypnoFix hypnosetherapie, is het aantal vrije plaatsen om een afspraak te maken vaak beperkt. We selecteren daarom in eerste instantie de meest gemotiveerde cliënten.

Een afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 48 uur, zonder geldige reden, berekenen wij 75 euro annuleringskosten.

Onze diensten worden geleverd volgens onze algemene voorwaarden. Die vind je hier.

Johan Schuckink Kool is geen arts, psycholoog of psychiater, maar een goed opgeleide en gecertificeerde hypnotherapeut. Hij heeft een ruime ervaring met het behandelen van uiteenlopende klachten, maar verricht geen medische handelingen, en schrijft geen medicijnen voor.

Indien nodig en in overleg, kunnen we psychologen, psychotherapeuten of andere therapeuten inschakelen bij de behandeling. In onze groepspraktijk is een breed spectrum aan specialisten werkzaam. Zie hiervoor deze link.

Hypnotherapie is geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Indien nodig werken wij samen met andere hulpverleners, artsen en instanties.

Wil je een afspraak inplannen, gebruik dan onderstaand formulier of bel met Johan op +32 (0)484 040 828.

 

Heb je een vraag over hypnose of over onze behandelingen? Wil je een afspraak maken?

Voor en achternaam