Getuigenissen van cliënten

Bereik ik ook echt resultaten? Geloof me niet op mijn woord. Luister naar mijn cliënten!

Alien wilde afvallen:

Beste Johan,

Na minder goeie ervaringen met andere hypnotiseurs ben ik blij dat ik jou heb gevonden. Je hebt me goed geholpen om af te vallen. Op dit moment ben ik 20 kilo kwijt. Maar er gaat nog steeds, langzaam, wat af. Eigenlijk heb ik mijn doel al bereikt. Ik voel me prima, heb weer een beter beeld van mezelf en eet wat ik wil (ja,ja, wel een stuk minder 😉).

Het was niet makkelijk om een afspraak bij je te krijgen omdat je het zo druk hebt. Maar ik ben blij dat je mij hebt geholpen.

Ine wilde haar laatste overbodige 10 kilo's kwijt:

Johan,

Ik wil even wat publiciteit voor je maken. Door jou ben ik eindelijk die laatste kilo’s kwijtgespeeld. Nu ben ik conten en kon ik mijn zorgen over mijn gewicht loslaten.

Dankjewel!

Sonja wilde stoppen met roken en afvallen:

Je vroeg me wat ik van onze samenwerking vind. Eigenlijk heel simpel: Prima. Ben gestopt met roken en ook nog flink afgevallen. Dat was ik wilde en dat is gelukt. Bedankt voor de hulp.

H. had moeite om het snoepen te laten:

Dag Johan,
Even om te melden dat alles goed gaat. Er is nu 7 kg af, ben er blij mee. Voel me stukken beter. Het blijft goed gaan met de drang naar extra's. Heb nu echt veel gemoedsrust bijgekregen.
Heb ondertussen wel mijn verhaal gedaan in de zelfhulpgroep. Er was veel interesse in deze materie. Heb je gegevens en website aan drie mensen doorgegeven.
Vorige zondag was ik op bezoek bij mijn schoonzus en daar was een vriendin van haar. Ook daar heb ik mijn verhaal gedaan, met dezelfde interesse van hen.
Groetjes
H.

Ingrid had erge last van vapeurs en wilde haar leven terug:

Ik kan het haast niet geloven, maar ik heb nog maar een paar keer per dag last van vapeurs. 's Nachts slaap ik nu ook door.
Ik zou jouw behandeling aan alle vrouwen die last hebben van opvliegers aanraden. Jammer dat ik niet eerder bij je langs ben geweest.
Het was de verre reis meer dan waard!

Sonja wilde afvallen:

Beste Johan,

Ik geloofde eigenlijk niet dat ik met hypnose zou kunnen wat al die jaren niet was gelukt. Ik weet nog dat we na de eerste sessie gepraat hebben of dit wel iets voor mij was.  Wat ben ik blij dat ik de tweede afspraak toch gemaakt heb! In de eerste week kon ik al de snoep en chips laten staan. En eindelijk was waterdrinken ook gewoon geworden in plaats van Cola Light. Ik heb 17 kilo bij jou achtergelaten en daar ben ik echt wel fier op.

Debbie wilde weer de controle hebben over haar eetgewoonten:

Goede morgen. Dank je voor de goede sessie gisteren! Ik kon voor het eerst weer sinds 2 maanden mijzelf inhouden om niets extra's te eten. Eigenlijk was er helemaal geen behoefte.
Heel erg bedankt alvast!

Peter wilde afvallen zonder teveel moeite:

Ik geloofde er eigenlijk niet in, die hypnose. maar na 3 weken en evenveel sessies ben ik 10 kilo kwijt.
Mijn maag voelt sneller vol, en ik heb minder behoefte om te snoepen. Het voelt als een soort automatische piloot. Telkens word ik weer op het juiste pad gebracht. De ondersteuning met zelfhypnose zorgt ervoor dat ik nu ontspannen met eten kan omgaan.

Fanny wil de gewicht verliezen zonder zware diëten:

Een vriendin was dankzij Johan goed vermagerd. Dat wilde ik ook! Et voila, ik val rustig maar gestaag ongeveer twee kilo per week af. Nog een paar weken en ik haal mijn streefgewicht! Ik kan het iedereen aanraden.

Erik moest van zijn gezin nu eens echt stoppen met roken:

Ik was supergemotiveerd om nu eindelijk echt te stoppen met roken. Mijn vrouw en kinderen waren al lang aan het zagen dat ik stonk en dat ik er mee op moest houden. Op andere manieren was het mij nog niet gelukt om te stoppen, maar nu ben ik al ruim 100 dagen rookvrij. En dat blijf ik de rest van mijn leven. Bedankt Johan!

Petra had last van tunnelvrees:

Als je in Antwerpen woont en je wilt naar Brussel of Gent, dan kom je er niet onderuit: tunnels... Elke keer als ik in de buurt van tunnels kwam bevroor ik en begon ik in paniek te slagen. Daarom had ik al jaren de tunnels gemeden. Na twee sessies bij Johan durfde ik door tunnels te rijden. Nu kan ik eindelijk alleen met de wagen naar mijn moeder in Gent. Ik heb weer een stuk vrijheid terug!

Yassin had genoeg van het roken van wiet:

Beste Johan,
Je vroeg aan mij een stukje te schrijven over mijn stoppen met smoren. Hier is het dan.
Eigenlijk weet ik niet eens meer wanneer ik voor het eerst wiet heb gerookt. Ik denk ergens met 16 jaar ofzo. Nu ben ik 26 dus dat is best lang.
Het begint met af-en toe smoren, maar na een paar jaar smoorde ik elke dag een paar joints. Als ik studeerde kon het allemaal niet zoveel kwaad. Maar nu ik werk voelde ik mij overdag heel moe en dacht ik veel te vaak aan een joint. Eigenlijk was ik gewoon verslaafd en kon ik niet meer zonder mijn joints... Dat heeft lang geduurd voordat ik dat voor mezelf wilde toegeven: Ik was verslaafd.
Via een vriend kwam ik bij jou terecht en je hebt me goed geholpen. Zonder jouw steun en hypnose was ik er nooit vanaf geraakt.
Ik ben nu clean en rook zelfs geen tabak meer!

Bedankt!

Yassin

Wil jij ook dat we jouw probleem oplossen ?

 

Ja, ik wil meer informatie over hoe hypnose mij kan helpen!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen vrijblijvend een informatiepakket.

 

Voor en achternaam

(*)Hypnotherapie is een persoonlijke vorm van therapie die sterk afhankelijk is van de samenwerking tussen de therapeut en de cliënt. Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd, omdat elke cliënt anders is en op een andere manier reageert.

Hypnose is zeker geen wondermiddel en geen vervanging van medische behandeling. De hypnotherapeut geeft geen medische adviezen en schrijft geen medicijnen voor.