Wie of wat is HypnoFix?

Hypnofix is de naam waaronder ik, Johan Schuckink Kool, mijn praktijk voor hypnotherapie bekend maak.

Ik ben al geruime tijd actief als hypnotherapeut, maar heb besloten het over een andere boeg te gooien.

Kleinschalig, met meer tijd en echte aandacht voor mijn cliënten, richt ik mij vandaag alleen nog op de dingen waarvan ik zeker weet dat ze werken. Zo scherp ik mijn specialismen elke dag weer verder aan.

Ik heb een lange achtergrond in management en dienstverlening. Het draait hierbij vaak om aandacht voor de mens, de medewerker, collega of de klant. Gerichte aandacht combineren met echt luisteren, zorgt voor spectaculaire veranderingen en prestaties bij mensen.

Al sinds mijn jeugd heb ik interesse in hypnose en volg ik de ontwikkelingen op dit gebied op de voet. Als ik merk dat de hocus-pocus rond deze therapievorm plaats heeft gemaakt voor serieuze toepassing, besluit ik mij te laten opleiden tot hypnotherapeut.

Na enige tijd parttime cliënten te hebben geholpen, besluit ik de stap te wagen: Ik start een groepspraktijk voor hypnose. Deze samenwerking brengt echter niet wat ik in gedachten had. Ik besluit dat ik het anders wil aanpakken en ga alleen verder.

Ik doe het anders

Nu kleinschalig, persoonlijker, met meer tijd en aandacht voor mijn cliënten. Ik besluit me te richten op problemen waarvan ik uit ervaring weet dat ze prima met hypnose kunnen worden verholpen. Daarnaast zoek en vind ik aansluiting bij andere therapeuten, psychologen en psychotherapeuten die elk in hun vakgebied kunnen bijdragen aan de beste oplossingen voor mijn cliënten.

Ik ontwikkel de HypnoFix-methode waarmee ik heel goede resultaten bereik. Cliënten zijn zeer tevreden over mijn werkwijze en met de behaalde resultaten.

Vandaag richt ik me vooral op gewichtsbeheersing, slaapproblemen, angsten en verslavingen.
Bij problemen met diepere oorzaken weet ik mij gesteund door een team van ervaren therapeuten, psychologen en psychotherapeuten. Elk met hun specialismen, samengebracht in de groepspraktijk Centrum Oost.

Zo zijn mijn cliënten altijd verzekerd van de juiste aanpak.

 

Heb je een vraag over hypnose of over onze behandelingen? Wil je een afspraak maken?

Voor en achternaam